Dierenspeciaalzaak Sonnie – hét adres voor uw behaarde, gevederde en geschubde vrienden!

Sonnie heeft werkelijk alles in huis voor de dierenliefhebber. Van het kleinste drinkbakje tot het grootste slaaphok. U bent hier welkom als particulier, maar ook als groothandelaar. Want we hebben altijd een flinke voorraad. Zo hoeft u dus nooit te wachten op uw spullen. En uw geliefde huisdieren zijn u ook dankbaar!

 

Al uw dierenbenodigdheden onder één dak

Dierenspeciaalzaak Sonnie verkoopt een ruim assortiment toebehoren voor katten, honden, knaagdieren, pluimvee en aquarium. Maar de zaak staat toch vooral bekend om haar producten voor (sier)vogels. En de dieren zelf natuurlijk. Van kanaries tot parkieten en van knaagdieren tot pluimvee.

 

Uw vogels in de watten gelegd

U houdt en kweekt vogels thuis? Dan vindt u bij Sonnie mooie sier-, kweek- en tentoonstellingskooien in verschillende modellen en afmetingen. En ook volières die u gemakkelijk zelf bouwt. Huist uw gevogelte buiten? Dan hebt u overspanningsnetten nodig om hun habitat veilig af te sluiten. Die krijgt u op maat bij Sonnie. Zo gaan uw gevederde vrienden niet vliegen.    

 

Ruime keuze, professioneel advies

Mijnheer Wanten en zijn team runnen de zaak met passie en toewijding. Ze staan altijd klaar met advies, om u de beste producten te leveren. Of dat nu één artikel is of een hele uitzet. Zoekt u gewone of bijzondere benodigdheden voor uw huisdier? Die vindt u ongetwijfeld bij Sonnie. En de professionele uitleg krijgt u er gratis bij!

 

Waarmee mogen we uw dier blij maken?

Bezoek onze online cataloog op www.sonnie.be

DIERENWINKEL GROOTHANDEL - KLEINHANDEL

Volièrepanelen - Vogel - Kooien-  Draad - Hondenhok - Kippenhok  - Hondenartikelen - Overspanningsnet - Broedmachine - Vogelzaden - Kweekkooien - Vissen - Hondenvoeding - Vallen - Nestkast - Katteneten - Eivoeder - Vogelartikelen - Vogels - Fronten